Presentation (EN)|Preséntation (FR)

Hírek, események

OBMB mediáció

Szolnokon az Országos Bűnmegelőzési Bizottság támogatásával 2011. március 1 – 2011. május 15. között „Konfliktuskezelő jelzőrendszer hálózat a hatékony közösségi konfliktuskezelésért.” című program a Partners Hungary Alapítvány és a szolnoki TESZ – VESZ Ifjúsági és Gyermek Alapítvány, valamint a JNSZ Megye Esély Szociális Közalapítványa Regionális Forrásközpont szervezésében valósul meg.

Átfogó célunk a bűnmegelőzés hatékonyságának növelése a helyi közösség erőforrásainak aktivizálásával, konfliktuskezelő kapacitásának kiépítésével.

Cél olyan mintaprojekt megvalósítása, mely a helyi intézmények képviselőiből jelzőrendszert hoz létre konkrét helyi konfliktusok azonosítására, és a rendszer tagjaiból kiválasztott mediátorok képzésével, mentorálásával a konfliktusok megelőzését, helyi erőforrásokkal történő, együttműködésen alapuló megoldását hosszú távon is képes biztosítani. A projekt disszeminációjával, a helyi közösség hatékony bevonásával a projekt hatóköre is kiterjeszthető.

A projekt elemei:

•    Mediátorképzés         2011. április
•    Mediáció                  2011. április - május
•    Esetmegbeszélő csoport     2011. május 11.
•    Zárókonferencia                 2011. május 11.

Bővebb információ: partners@partnershungary.hu , www.partnershungary.hu

Hírek, események
Hagyományos európai eszközös népi gyermekjátékok fesztiválja 2015

Európai Hagyományos Gyermek Népi és Sportjáték fesztivált szervezett a Tesz-Vesz Ifjúsági és Gyermekalapítvány Martfűn és Szolnokon 2015 augusztus 22-én. A mozgásban, a testedzésben, a sportban öröm, felszabadultság van. Európa játékkincse mérhetetlenül gazdag. A fesztivál alkalmat adott arra, hogy megismerhessünk különböző népeknél ismert és kevésbé ismert népijátékokat (francia /breton/, cseh, lengyel, flamand, magyar).

bővebben »

Képeinkből